Firma „Mediagram“ d.o.o. osnovana je 2010. godine u Novom Sadu.

Osnovna delatnost firme je proizvodnja termo rolni, konfekcioniranje papira i kolor štampanje na poleđini termo rolni. Štampanje je moguće u više boja, dimenzije proizvoda se prilagođavaju svakom zahtevu i omogućena je isporuka na adresu naručioca. Termorolne se pakuju u termoskupljajuću foliju, a transportno pakovanje je kartonska ambalaža.

 

„Mediagram“ je među vodećim proizvođačima termo rolni u zemlji i regionu. Velik kapacitet proizvodnje omogućava saradnju sa dosta različitih kupaca. Svi proizvodi se formiraju spram potreba i zahteva klijenata. Mnogobrojne reference su potvrda uspešnog i pouzdanog poslovanja. Vlasnik i direktor firme je inženjer grafike.

Standard ISO 9001 je dokaz da firma „Mediagram“ obezbeđuje proizvod koji ispunjava zahteve korisnika i ima za cilj povećanje efikasnosti procesa proizvodnje i usaglašenost sa zakonima i propisima.

Firma „Mediagram“ d.o.o. misli na zaštitu životne sredine, pa se stoga sav otpadni materijal šalje dalje na reciklažu ili se koristi kao obnovljiv izvor energije.

 

Prodaja kancelarijskog materijala je još jedna delatnost u poslovanju firme „Mediagram“. Prateći potrebe i zahteve redovnih kupaca, ukazala se potreba za proširenjem delatnosti. U želji da se kupcima obezbedi najveći komfor omogućena je kupovina svih proizvoda putem web prodavnice. U ponudi se može pronaći veliki broj različitih proizvoda namenjenih poslovanju. Za brže i efikasnije poslovanje omogućena je dostava na adresu naručioca.

Pročitajte našu politiku privatnosti